Noutati

PROIECT EDUCATIONAL LOCAL - "DE ZIUA SCOLII MELE!"

Posted by Popovici Lucica Mariana on December 11, 2016 at 10:00 AM

PROIECT EDUCAŢIONAL  LOCAL 

"DE ZIUA ŞCOLII MELE!"                                                Coordonatori proiect: - Director, Prof. Popovici Lucica Mariana
   - Înv. Bălăjan Ionela Melania

Perioada de desfăşurare: 03 - 24 Octombrie 2016

Argument:
       Deja a devenit o tradiţie ca în fiecare an, pe 26 Octombrie, elevii şi ȋntreaga comunitate locală din Dumitriṭa să ȋmbrace straie de sărbătoare, omagiind ZIUA ȘCOLII.

       Școala noastră nu este un obiect neînsufleţit, nu este o bucată de beton, Şcoala este plină de viaţă, fiindcă în ea se adună zilnic sufletele fericite şi inocente de copii, de aceea Ziua Școlii este un prilej de mare sărbătoare pentru noi. Dacă părinții sunt cei care oferă copilui viața, școala este cea care oferă copilului viitorul devenind astfel pionul principal în pregătirea copilului pentru nevoile vieții de adult.

      Pentru oricare dintre noi, școala reprezintă locul unde ne-am întâlnit primii prieteni, locul unde am pătruns în tainele cunoașterii, unde jocul s-a împletit armonios cu cunoașterea și inocența copilăriei. În această zi, fiecare dintre noi, învǎţǎcel sau dascǎl, trăiește un eveniment de marcǎ, aducător deopotrivǎ de bucurie, voioşie şi nostalgie.

 

Proiectul educaţional şi calendarul activităţilor pot fi accesate  AICI

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments